Jeg har lavet kager med mousse mange gange, men det der gør denne kage helt specielt, er den lækre hasselnøddebund. Den ristede nøddesmag er fuldstændig fantastisk og det er rigtig dejligt, at der er store stykker nødder i. 🙂
Jeg skal helt sikkert bage bunden igen – den vil bla passe godt med en letpisket flødeskum blandet med lidt cremefraiche og pyntet med forskellige friske bær – en god vaniljecreme vendt med lidt flødeskum og pyntet med bær eller bare serveret som den er, med en lækker blød karamel- eller vaniljeis til.
Den ristede duft og smag fra nødderne passer rigtig godt til bærmoussen.
Jeg har lavet denne kage et par gange med lidt justeringer, men uanset hvad smager den bare virkelig godt 🙂 Selve bærmoussen er rigtig frisk og den er let i konsistensen. Jeg har smurt et tyndt lag brombærmousse på nøddebunden, for at forstærke bærsmagen.
Der er virkelig meget smag i kagen og det er svært at nøjes med et lille stykke… 🙂
Se opskrift her: Nøddekage med bærmousse