De er altså virkelig lækre disse små lidt anderledes kager 🙂
De er dejligt bløde og virkelig saftige og de har en virkelig god smag af en blanding af vanilje, chokolade og kokos. De kan virkelig anbefales 🙂
De er slet ikke svære at lave, det tager bare lidt tid. Selve kagen er en helt almindelig vaniljekage, der bare skal røres sammen og bages. Chokolademassen koges sammen – den er helt flydende, så det er meget nemt at dyppe de små kagefirkanter i og så skal de bare vendes forsigtigt i kokos. En times tid på køl, så er de klar til kaffen 🙂 De kan sagtens holde sig 3 – 4 dage i køleskabet – de holder sig helt friske og saftigt.
Det er en kage jeg har bagt et par gange for flere år siden og jeg havde helt glemt den. Nu tror jeg faktisk det er min nye yndlingkage 🙂 Både fordi den er så enkelt, selvom den ser lidt anderledes og svær ud og selvfølgelig fordi den smager helt fantastisk 🙂
Se opskrift her:Kagefirkanter med kokos