Nu er det min tur til at have sommerferie – dejligt 🙂 I stedet for at have feriekage med på arbejde i fredags, havde jeg boller og disse jordbærsnegle med. Det er en anderledes snegl istedet for kanelsneglen. Meget nem at lave – bare smøre jordbærsyltetøj på og drysse stykker af friske jordbær på istedet for den sædvanlige remonce.
Sneglene er dejlig friske og sødlige og så dufter der helt vildt godt i køkkenet bagefter. Sneglene er virkelig gode både til morgenbordet eller til eftermiddagskaffen. Jeg synes de smager godt uanset om der er glasur på eller ej, så det er jo en smagssag. De var helt nylavede, da vi spiste dem og derfor også noget snaskede. Næste gang vil jeg bage dem aftenen før. Så er de mere faste og ikke så snaskede og de er ikke blevet tørre af den grund. Jeg synes de vil passe rigtig godt som afslutning på brunch-bordet.
Opskrift: Jordbærsnegle