Denne jordbærkage er bla fyldt med de dejligste mørke, modne jordbær, med virkelig meget smag, hentet på den nærmeste gård 🙂
Jeg har lavet en jordbærkage med en dejlig blød, saftig, lidt konfektagtig bund. Den er penslet med smeltet mørk chokolade og fyldt med et godt lag vaniljecreme og masser af de dejlige jordbær.
Bunden forbliver saftig længe, så kagen kan sagtens holde et par dage. Og både bund og creme kan laves dagen i forvejen – så er det bare at samle den, inden den skal serveres 🙂
Der er mange meninger om, hvad der er jordbærtærte og hvad der er jordbærkage. Jeg synes, en jordbærtærte er med en sprød mørdejsbund, som så er fyldt med marcipanmasse, vaniljecreme og jordbær. Hvor jordbærkagen kun skal bestå af mazarinbunden med fyldet. Mht jordbærgele på toppen af kagen – jeg er bare ikke så vild med gele, så det kommer ikke på min kage 🙂
Se opskrift her: Jordbærkage med mazarinbund