Flødeboller med vaniljesmag

fil-20-10-2016-08-48-18

Så er der efterårshygge. Matias har hjulpet mig med at lave flødeboller og vi er begge rigtig tilfredse 🙂

Det tog lang tid, at lave dem og hele køkkenet inklusiv os selv var klistrede af marcipan og chokolade. Men det var vildt hyggeligt og det er bestemt ikke sidste gang vi har lavet flødeboller. Næste gang vil vi tilsætte lakridspulver i fyldet, overtrække dem med hvis chokolade og pynte med lakridsgranulat. Det skal nok blive godt 🙂

Det sværeste var at overtrække med chokolade. Fyldet blev pænt på bundene, da vi vendte dem på hovedet, men de bliver selvfølgelig lidt tunge, når de bliver dyppet i chokoladen, så de blev lidt skæve. Vi måtte dyppe og vende et par gange, da der ikke var så meget chokolade, at de bare kunne dyppes på en gang.Og så var der chokolade overalt. Næste gang vil jeg lave flødebollerne lidt mindre, så jeg bare kan dyppe med og trække dem lige op.

Bundene er virkelig lækre, sprøde og med dejlig smag, som passer godt til den mørke chokolade.

Opskrift: floedeboller-med-vaniljefyld