Cookies – en ”lille” kage der altid er plads til 😊
Cookies er en af mine yndlingskager fordi:
-de smager virkelig godt, bla fordi der er en masse chokoladestykker i
– disse cookies er dejligt sprøde i kanten og chewy i midten
-de er nemme og hurtige at lave
-de kan holde sig gode et par uger i en tætsluttet kagedåse
-de kan fryses, så der hurtigt er kage til kaffen, hvis du bliver lækkersulten
-der kan feks tilsættes ristede hasselnødder eller karamel, som jeg synes er virkelig lækkert.
Når jeg fryser cookiedejen/kugler ned, lægger jeg dem i en frostpose og lægger dem plant i fryseren – evt på et spækbræt – så er det nemt, at tage lige det antal op, som jeg har brug for.
Husk at skrive på frostposen ved hvilken grader og hvor længe kagerne skal bages.
Cookies er gode alene til en kop kaffe, som en del af et kagebord eller som dessert.
Når jeg bruger cookies til dessert, tager jeg det antal kugler, som jeg skal bruge, op af fryseren 1 – 1 ½ time før desserten skal serveres. Jeg lægger dem på en plade med bagepapir, lader dem tø og bager dem som i opskriften. Så serverer dem godt lune til en god is feks vanilje- eller karamelis. Det er virkelig lækkert 😊
Efter jeg har fundet ud af hvor nemt det er, har jeg næsten altid ubagte cookieskugler i fryseren 😊
Jeg synes cookies er bedst, når de er nybagte og lune – lækre sprøde i kanten og bløde og lide seje i midten, fyldt med blød chokolade.
SÅ lav altid dobbelt portion, kom de fleste i fryseren og så har du altid hurtigt nybagte cookies, når du har lyst 😉
Tryk på link herunder for at se opskrift.