Jeg har med hjælp fundet et virkelig godt brombærkrat og fået plukket en masse bær – også med hjælp 🙂 Nogle af disse bær skulle i denne kage. Kagen har lækre mandelbunde og så er den fyldt med hvid chokoladecreme og brombærrene. Den er pyntet med tynde marengsstænger som giver lidt sprødt til kagen. Det vil sige… hvis man kan vente med at pynte kagen til lige før den skal serveres, så vil stængerne være helt sprøde. Min kage skulle gives væk, så den blev sat på et fad med låg på og blev først serveret tre timer senere. Så da var stængerne lidt sprøde og lidt seje. Men jeg fik at vide at det ikke gjorde noget og at kagen smagte virkelig godt med en blanding af det søde og det syrlige. Jeg har bagt kagen før med hindbær, men denne gang er det som i den oprindelige opskrift, der er fra Bagedysten. Det er en kage, der tager lang tid at lave, men når alle der har smagt kagen, så synes resultatet er rigtig godt, så er det det hele værd 🙂
Opskrift: Brombærkage med hvid chokoladecreme og marengsstænger