Rabarber fra haven, brugt til dejlig rabarbersyltetøj i rabarbersnitter med makron 🙂 Jeg er vild med rabarber – og ikke kun nĂĄr jeg spiser dem, lige nĂĄr de er trukket op af jorden 🙂 Jeg har før haft en opskrift med hindbærsnitter pĂĄ siden, men det er snart længe siden. Faktisk var det en af de første opskrifter, der kom pĂĄ 🙂 Men jeg synes snitterne er virkelig gode, sĂĄ da der nu er masser af rabarber i haven, ville jeg prøve med lidt syrlig rabarbersyltetøj. Og det passede ogsĂĄ rigtig godt til. Den søde dej og og makronmasse sammen med let syrlig syltetøj. Dejlig kombination. Jeg bagte dem i fredags og da det var meget varmt, ville jeg opbevare dem i køleskabet, til de skulle serveres om lørdagen. Det skal man ikke gøre – makronmassen som plejer at være dejlig sprød pĂĄ toppen af kagerne, var blevet lidt blød i det. Smagen var selvfølgelig stadig rigtig god, men der manglede lige det sprøde. SĂĄ næste gang bliver de pĂĄ køkkenbordet 🙂 Og det er bestemt ikke sidste gang de bliver bagt 🙂
Opskrift:Â Rabarbersnitter med makron