Biskvier

Jeg kan godt lidt at se Bagedysten – som i rigtig godt 🙂 Det er den danske, den engelske, den australske og den svenske. I øjeblikket er det Den Svenske Bagedyst, jeg ser og der er faktisk rigtig mange kager, som jeg bliver inspireret af.

Her er det Johan Sörberg’s opskrift på Biskvier, som jeg har brugt. En lille lækker makronbund med dejlig chokolade-smørcreme – overtrukket med chokolade. Den er sprød, sej og blød og smager virkelig godt 🙂

Man kan jo lave kagerne så små eller store som man synes. Jeg synes ikke, de skal være for store, da det er nogle lidt tunge kager. Så hellere tage to, hvis der er plads til mere 🙂 Kagerne er rimelig nemme at lave – jeg har dog ét problem og det er hver gang jeg skal overtrække noget med chokolade. Jeg synes, chokoladen er alt for tyk, når den er smeltet. Det betyder, at det er rigtig svært at få det overskydende chokolade af og at chokoladeskallen bliver for tyk. Derfor har jeg dryppet/smurt chokladen på disse kager og det blev ikke helt så pænt, som jeg havde ønsket. De smager jo heldigvis godt alligevel og så må jeg bare prøve igen, måske med en anden slags chokolade 🙂

Det der med Bagedysterne… Jeg optager Bagedysten hver dag, ser den, spoler frem og tilbage for at få det hele med, finder opskriften på nettet og oversætter den og så er det i gang med at bage. Der går meget tid med det og det lyder måske lidt skørt – men for mig er det den hyggeligste hobby 🙂

Se opskrift her: Biskvier