Denne kage er perfekt, hvis man er vild med chokolade 🙂
Det er en chokoladekage hvor 2/3 af dejen er bagt og resten er fordelt ubagt ovenpå – som en slags mousse. Den har en dyb koncentreret smag af chokolade, den nederste del er lidt konfektagtig og det øverste er lækker blødt og cremet.
Jeg serverede den med en god , blød vaniljeis til og ellers kan den serveres med cremefraiche eller let pisket flødeskum. Og så tror jeg faktisk at en lidt syrlig brombærkompot vil passe helt perfekt til 🙂
Kagen er virkelig nem at lave og der skal ikke så mange ingredienser i. Den skal helst laves dagen før den skal serveres og det er jo altid dejligt med kager der kan forberedes i god tid.
Kagen kan faktisk godt holde sig lækker i et par dage. Jeg bagte to af kagerne i fredags – de skulle serveres lørdag og søndag og de var rigtig gode begge to. Om søndagen blev kagen serveret både med vaniljeis og en god stærk kaffeis og det var rigtig lækkert 🙂
Se opskrift her:Chokolademoussekage med praline